GPRIVO NA “LUKOIL” PUMPI NA MUHARU PUNO VODE

2
527
lukoil

Kvalitet goriva koje se toči na benzinskim pumpama u Srbiji postaje sve češća tema diskusija među vozačima. Široka, svakodnevna kontrola kvaliteta je gotovo nemoguća u praktičnom smislu, da bi tek dokazani slučajevi dobili medijsku pažnju i eventualni pravni epilog kojim se štiti pravo potrošača.

Ovom prilikom na zahtev našeg čitaoca D.B (podaci poznati redakciji), prenosimo njegovo iskustvo sa kvalitetom dizel goriva koji je kupio i skupo platio na LUKOIL benzinskoj pumpi u Zemunu.

– Besan sam, nemoćan i isfrustriran. Ni kriv ni dužan nisam otišao na posao, a još sam morao da platim šlep službu i servis auta – očajno govori D.B iz Zemuna. Auto sam kupio u Novembru 2017. godine i gorivo sam sipao samo na LUKOIL pumpi na Muharu.
– U servisu su mi rekli da su iz rezervoara izvukli 2.5l vode i nekakav beli mulj. Promenili su mi filtere i to sam platio 15.000 dinara. Kaže kako su mu nakon servisa savetovali da gorivo ubuduće sipa na nekim drugim i proverenim pumpama.

Ostavite komentar

2 KOMENTARA na "GPRIVO NA “LUKOIL” PUMPI NA MUHARU PUNO VODE"

avatar
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Svetozar Bašnjak
Gost

Hvala Bogu da je neko ovo objavio. Ja sam tu prosle godine sipao dizel i isto su mi izvukli vodu iz rezervoara. Platio sam dizne 1200 eura. Kada sam otisao da reklamiram pravili su se ludi i rekli mi da se zalim centrali LUKOILA. Poslao sam im email sa kopijom racuna i nikada mi nisu odgovorili. Pazite gde sipate gorivo ipak je ovo Srbija!!!!

Zare
Gost

Na ovoj pumpi redovno taksisti sipaju gorivo i niko se ne zali niti ima problem.To se moze i proveriti kod lokalnih taksista.