Klinac (14) uzeo MAMINU MEČKU pa divljao po ZEMUNU?!

0
1928

Žitelji Atanasija Pulje i Ševine u Zemunu uznemireni su posle nezapamćenog automobilskog divljanja koje se na uglu tih ulica dogodilo sinoć oko 19 sati.

Reč je o očevicu, inače mami koja se sa svojim detetom sinoć zatekla na mestu događaja.

U tom momentu, upravo ulicom koju čitateljka opisuje kao slabo prometnu, dogodilo se divljanje u kojem je vozač “mercedesa” dvaput “prošišao” ulicom vozivši, prema proceni čitateljke, najmanje 120 na sat.

U tom momentu, upravo ulicom koju čitateljka opisuje kao slabo prometnu, dogodilo se divljanje u kojem je vozač "mercedesa" dvaput "prošišao" ulicom vozivši, prema proceni čitateljke, najmanje 120 na sat.

– Pri skretanju u ulicu Atanasija Pulje vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i prvo udario u zid dvorišta, a potom i u drvo i srušio ga, a zatim u kontejnere i zaustavio se tek posle 150 metara od mesta sudara. Sve se dogodilo sinoć oko 19 sati… Za volanom je bio 14-godišnjak – kaže čitateljka i dodaje: “Isti taj klinac je proteklih dana vozio skuter divljajući po ulicama i vređao majke…”

mamin-mercedes-divljanje-zemun-02

– Navodno je, kako smo čuli, mami ukrao ključeve mercedesa dok je ona spavala – napisala nam je čitateljka koja je još u neverici da se ovako nešto uopšte desilo.

(Kurir)

Ostavite komentar

Ostavite prvi komentar!

avatar