Na miting SNS u autobusima GSP, na Novom Beogradu kolaps

0
68

Uoči mitinga Aleksandra Vučića u Kombank Areni saobraćaj na Novom Beogradu odvijao se otežano, a problem su pravili i brojni autobusi koji su bili parkirani u Bulevaru Milutina Milankovića.

Među autobusima koji su dovezli simpatizere SNS, naša ekipa zabeležila je i autobuse Gradskog saobraćajnog preduzeća, koji su saobraćali van redovnih linija.


Građani su na društvenim mrežama postavljali i fotografije na kojima se vide autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP Beograd) na kojima je zalepljeno “AV”.

Pre početka predizbornog skupa ispred Arene, ali i u okolnim bulevarima, bila je velika gužva jer su Vučićeve pristalice dolazile autobusima iz ranih krajeva Srbije. Za atmosferu ispred Arene bili su zaduženi i trubači sa oznakama Socijalističke partije Srbije, a okupljeni su skandirali “Pobeda, pobeda”.

Vučićeve pristalice nosile su stranačke zastave partija vladajuće koalicije, ali i zastave Srbije, a mnogi su obučeni u majice na kojima piše “SNS-AV-Brže, jače, bolje”. Skup prate brojni domaći i strani mediji, za koje je pre skupa priređeno bogato posluženje.

Planirano je da na mitingu pre Vučića bude šest govornika, a prisutnima su se obratili i Tomislav Nikolić i Ivica Dačić.

Izvor: N1

Ostavite komentar

avatar