NE NASEDAJTE! I lista „Nijedan od ponuđenih odgovora“ naprednjačka filijala

7
65
Nijedan od ponuđenih odgovora

Nakon što se došlo do saznanja da se na listi „Patkica- Ne Beogradu na vodi“ nalaze omladinci SNS i da je, u stvari, u pitanju pokušaj manipulacije Srpske napredne stranke, pojavila se i izborna lista „Nijedan od ponuđenih odgovora“ na kojoj se takođe nalaze članovi SNS-a.

Naime, student Nemanja Ljubotina koji se nalazi na listi „Nijedan od ponuđenih odgovora“ na društvenoj mreži Fejsbuk ima fotografiju u Opštinskom odboru SNS-a.

Na društvenoj mreži Tviter upozoravaju građane da ne nasednu na još jedan očigledan pokušaj naprednjačke prevare i manipulacije.

Izvor: Opozicionar.com

7
Ostavite komentar

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ALexbajkoviti evroPAJACzemunskenovineSofijaJovan Recent comment authors
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Mihajlo
Gost
Mihajlo

Au strasno… Svi za VOJVODU

Danijela
Gost
Danijela

Draži mi je vojvoda od vaginoustog ali ovaj put glasam za Dveri. Njima se zamera što je jedan naučnik predavao na američkom fakultetu a ne zamera se ovima što se javno ulizuju američkom ambasadoru.

Jovan
Gost
Jovan

Haahhaaha kakvi us to prevaranti, jos sam cuo i da us prijavljeni kao Vlaska manjina

Sofija
Gost
Sofija

Bila sam odušvljena vašim novinama ali ste me sad razočarali. Ne razumem odgovara vam da se piše protiv aktuelne vlasti a obrisali ste komentare u kojima se hvale DVERI.

bajkoviti evroPAJAC
Gost
bajkoviti evroPAJAC

Ovaj tekst Opozicionara odnosi se na dogadjanja na Vračaru pa bi voleo da mi neko objasni kakve veze ima sa Zemunom i kakve su insinuacije u pitanju? Da li mi, kao narod i država, imamo pravo na sobodu mišljenja, pravo na različitost mišljenja i govora ili sve mora biti podvrgnuto jednom mišljenju. Molim “Zemunske novine ” da tu dilemu razjasne.

ALex
Gost
ALex

Ima veze. I u Zemunu su im naprednjaci napravili, finansirali i organizovali listu. I ne samo na Vračaru i u Zemunu, već i u bar sedam drugih opština u Srbiji.