NE NASEDAJTE! I lista „Nijedan od ponuđenih odgovora“ naprednjačka filijala

7
38
Nijedan od ponuđenih odgovora

Nakon što se došlo do saznanja da se na listi „Patkica- Ne Beogradu na vodi“ nalaze omladinci SNS i da je, u stvari, u pitanju pokušaj manipulacije Srpske napredne stranke, pojavila se i izborna lista „Nijedan od ponuđenih odgovora“ na kojoj se takođe nalaze članovi SNS-a.

Naime, student Nemanja Ljubotina koji se nalazi na listi „Nijedan od ponuđenih odgovora“ na društvenoj mreži Fejsbuk ima fotografiju u Opštinskom odboru SNS-a.

Na društvenoj mreži Tviter upozoravaju građane da ne nasednu na još jedan očigledan pokušaj naprednjačke prevare i manipulacije.

Izvor: Opozicionar.com

Ostavite komentar

7 KOMENTARA na "NE NASEDAJTE! I lista „Nijedan od ponuđenih odgovora“ naprednjačka filijala"

avatar
Sortiraj:   najnoviji | stariji | najviše ocenjeni
Mihajlo
Gost

Au strasno… Svi za VOJVODU

Jovan
Gost

Haahhaaha kakvi us to prevaranti, jos sam cuo i da us prijavljeni kao Vlaska manjina

Sofija
Gost

Bila sam odušvljena vašim novinama ali ste me sad razočarali. Ne razumem odgovara vam da se piše protiv aktuelne vlasti a obrisali ste komentare u kojima se hvale DVERI.

bajkoviti evroPAJAC
Gost

Ovaj tekst Opozicionara odnosi se na dogadjanja na Vračaru pa bi voleo da mi neko objasni kakve veze ima sa Zemunom i kakve su insinuacije u pitanju? Da li mi, kao narod i država, imamo pravo na sobodu mišljenja, pravo na različitost mišljenja i govora ili sve mora biti podvrgnuto jednom mišljenju. Molim “Zemunske novine ” da tu dilemu razjasne.

wpDiscuz