Oružana pljačka u Zemunu

1
39
str Beki

U petak je, oko 20 časova, nepoznati napadač izvršio oružanu pljačku u STR “Beki”, u Ugrinovačkoj ulici. Napadač je bio obučen u sivu duksericu sa kapuljačom, srednjeg rasta, naoružan pištoljem, a tokom napada je preplašenoj radnici više puta ponovio pretnju smrću. Osim novca odneo je i cigarete u vrednosti oko 90 000 dinara.

Policija je reagovala odmah po prijavi radnice i za manje od 10 minuta blokirala ceo kraj, bezuspešno pokušavši da razbojniku uđe u trag.
U poslednjih mesec dana prijavljeno je desetak što obijanja privatnih kuća, što oružanih nasrtaja u gornjovaroškom delu Zemuna.

Policija apeluje na građane da povedu računa o onome što nazivamo bezbednosna kultura i da svaku informaciju o eventualnim izvršiocima ovih dela dojave u OUP Zemun na dežurne telefone.

Zemunske novine će uskoro objaviti snimak sigurnosnih kamera na kojima se vidi tok oružane pljačke od petka, čime će pomoći u eventualnoj identifikaciji počinioca ovog dela.

Ostavite komentar

1 KOMENTAR na "Oružana pljačka u Zemunu"

avatar
najnoviji stariji najviše ocenjeni
ljiljana
Gost

Gradjani Zemuna aoeluju na policiju da se malo vise angazuju na terenu! Naselje Vojni put svakodnevne pljacke celo leto,posle su presli u bivsu Petra Drapsina ista ekipa ocigledno. Nigde na ulici nema policije,nigde. Mesto policije nihe samo u stanici.