OTKAZANA PREDSTAVA NA GARDOŠU – Prodate samo četiri ulaznice!

2
31
zemun

Predstava “Nedosanjani san o Balkanu” nije izvedena sinoć u okviru manifestacije Leto na Gardošu jer je bilo svega četvoro zainteresovanih koji su kupili karte!

– Svima je vraćen novac. I ranije smo imali ovakve slučajeve, koje smo rešavali na isti način, ali nisam doživeo takvu neprijatnost kao juče kada su me verbalno napadale gospođe nezadovoljne zbog otkazivanja predstave – tvrdi direktor Tursitičkog centra Zemun Miloš Bubnjević.

On kao razlog neuspeha predstave navodi to da kod publike najbolje prolazi komedija, što ova predstava nije, ali su postojali pritisci da se ona nađe na repertoaru.

– Cene karata su pristupačne, od 100 do 600 dinara. Ostale predstave su posećene, tako da to nije problem. Mi smo ovu predstavu reklamirali svuda. Scena prima 500 ljudi, u pitanju je državni novac, što moramo da opravdamo. Ne radi se o isplativosti, ali mora da postoji neko interesovanje – ističe Bubnjević.

2
Ostavite komentar

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
vladimirMladen Recent comment authors
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Mladen
Gost
Mladen

Taj Bubnjević zna nešto da prokomentariše?
Zaposleni mu nisu čuli glas ovo nekoliko godina otkako je “direktor” fantomskog Turističkog centra! Misle da je gluvonem.
Zemun i kultura, ho, ho, ho!

vladimir
Gost
vladimir

Dovedite Nesu galiju pa nece biti otkazivanja