Podrška direktoru OŠ “Svetozar Miletić” M. Mosuroviću – Ljubi

5
297
os svetozar miletic

Obavešteni smo da će direktor OŠ “Svetozar Miletić” sa kompletnim školskim odborom biti smenjen odlukom inspekcije.

– Ja lično, kao roditelj, revoltirana sam ovom apsolutno neosnovanom odlukom i zato lično pozivam sve ljude dobre volje, roditelje, djake bivše i sadašnje da se priključe akciji i podele ovu bruku i sramotu! To je naša škola, to su naša deca, to je naš direktor koji je školu podigao na zavidan nivo!

– Svi znamo koliko je učinio za našu školu, druge učenike i nas same pa ovim putem želimo da mu pružimo našu podršku i sačuvamo ga na mestu direktora jer to je škola koju će i naša deca pohađati jednog dana.

– Smenjuje se jer ne pripada ni jednoj stranci.

– Sramota je da na ovome ostane, da sagnemo glave i ćutimo dok nam drugi odlučuju o svemu samo zato što ne pripadamo ovima ili onima. Ljuba Mosurović je zaštitni znak Zemuna i same škole i kao takvom MI RODITELJI ZAJEDNO SA NAŠOM DECOM NEĆEMO TO DOZVOLITI!!!! – priča nam ogorčena Jelena

OVDE MOŽETE POTPISATI PETICIJU 

https://www.peticije24.com/podrka_direktoru_o_svetozar_mileti_m_mosuroviu_ljubi

Ostavite komentar

5 KOMENTARA na "Podrška direktoru OŠ “Svetozar Miletić” M. Mosuroviću – Ljubi"

avatar
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Miroslav
Gost

Bio sam generacija 1956 god.
Protiv smene sam ako je to politička volja.
Moja škola je rasadnik talenata u svim oblastima obrazovanja, koji su se takmičili za školu, a i kasnije i u toku daljeg školovanja. Moja generacija je imala sjajne nastavnike. Ja sam za moju školu “Svetozar Miletić” na “Pionirskim igrama na takmičenju iz “radio tehnike” osvojio I mesto, zahvaljujući nastavniku koji nas uputio u tajne izuma našeg naučnika Nikole Tesla.
Zato dajem podršku nastaniku i drugima u mojoj o.š.
Miroslav Krstić

Slavica Ivanisevic
Gost

Suvisne su reci za bivseg nastavnika fizickog a sada direktora.Jedan poseban covek obozavala sam ga dok sam bila ucenik te skole!I dan danas mu se divim…Od kada je on postao direktor skola Svetozar Miletic je bukvalno procvetala sredjena skroz i spolja i unutra.

Marija
Gost

Svima nam je jasno o cemu je ovde rec. Ne smenjuju ga zato sto “ne pripada ni jednoj stranci”, smenjuju ga zato sto ne pripada SNS-u.
Ovakve stvari su nedopustive. Kada nepravda postane zakon, pobuna postaje duznost. Roditelji moraju reagovati ako vec ne postoji sistem koji ce ovo spreciti!!!

Bilja
Gost

Uopste nije tačno da ne pripada ni jednoj stranci. Pripada SNS-u. Zašto niko ne pita zašto ko ga smenjuje i zašto? Zapošljavao je mimo odredbe o zapošljavanju i ko zna šta još. Zašto inspekcija nalaže njegovu smenu i smenu Školskog odbora u kome je SNS?

Željko
Gost

Poništena je odluka o smeni direktora i školskog odbora. skup podrške je otkazan jer su naši zahtevi ispunjeni. pozdrav. bivši učenik ove škole, roditelj dvoje dece koja idu u ovu prelepu školu.