Redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Zemun

1
16
zemun bez vode

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” ispiraće vodovodnu mrežu na opštini Zemun od sutra do petka, 20. maja, najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 6 do 14 sati osetiće potrošači u naseljima između Keja oslobođenja i Prvomajske ulice (17. maj), od Prvomajske sa okolnim ulicama sa leve i desne strane do auto-puta (18. maj), naselja Nova Galenika i Zemun polje (19. maj) i naselje Batajnica (20. maj).

U toku radova može doći do kratkotrajnog zamućenja vode.

Preduzeće apeluje na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači mogu da se obrate Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs .

1
Ostavite komentar

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Petar Recent comment authors
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Petar
Gost
Petar

Postali ste sajt za servisne informacije i vise nema komentara stranacki obojenih. Gotovo je sa gledanoscu…Ispunili ste samo jedan cilj a to je da se neko od ucesnika nervirao jedno vreme i sve je posle toga palo u zaborav. Izgleda da pravni sistem funkiconise po malo i da je to dalo rezultate pa se postali kao Beokom! Pozz od nekada “vernih “citalaca