SRAMOTA: Evo kako Mali brine o građanima Batajnice

4
139
Sinisa Mali

Gradonačelnik Beograda posetio je odeljenje zemunskog Doma zdravlja u Batajnici.

Tom prilikom je, pred novinarima i okupljenim naprednjačkim funkcionerima, dao izjavu u kojoj navodi da je batajnički dom zdravlja, citat, „primer kako aktuelna vlast brine o građanima Beograda“.

Mi se sa tom konstatacijom slažemo- batajnički dom zdravlja je jedna ruina koja praktično pliva u fekalnim i podzemnim vodama, čija se septička jama prazni najmanje jednom nedeljno, a uslovi rada za lekare i boravka za pacijente su više nego zabrinjavajući.

Кrečenje i šminkanje ovakve zgrade svakako ne doprinosi kvalitetu primarne zdravstvene zaštite naših sugrađana, a potpuno nova i odlično opremljena zgrada policijskog odeljenja u Batajnici govori o tome na kojoj strani su prioriteti naprednjačke vlasti.

U prilogu vam dostavljamo fotografije koje samo približno mogu da dočaraju ambijent u kome lekari DZ Batajnica pomažu bolesnima i povređenima. Dodatno, na fotografijama je vidno da ulaz u odeljenje hitne pomoći uopšte nema prilaznu rampu za osobe sa invaliditetom, a strme stepenice koje vode na pedijatriju, gde je nemoguće popeti kolica za bebe, ne treba posebno ni komentarisati, slika sve govori.

To su sve nebitni nedostaci za gradonačelnika- njemu je prioritet, kako sam kaže, krečenje.

4
Ostavite komentar

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SimeondjoleoMiodrag LjiljakOpstinski moljac Recent comment authors
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Opstinski moljac
Gost
Opstinski moljac

Dejan Matic isto stoji iza toga, uzima pare na svkom tenderu i javnim nabavkama. Bice vam dostavljena sva dokumentacija sta rade. Ovakva providna kradja nikada nije bila u opstini Zemun. Al nece jos dugo. Matic i nacelnica su toliko zagrizli u kriminal da je to strasno. Da ne pricam o ono dvoje iz poslovnog prostora. Mentalno zaostali Jaric i kurvetina Katarina. Sve to treba govnjivom motkom da se najuri i onda lepo zatvor.

Miodrag Ljiljak
Gost
Miodrag Ljiljak

Slike su za priliku i nepriliku prikazane kao dokaz da Mali tambura o činjenicama koje su mu na dohvat ruke, da nekažem na dohvat nosa ako nije osetio miomiris našminkanog objekta. Elem kada je posle tzv oktobarskih promena,takozvanu opštinsku mesnu zajednicu Zemuna preuzela stranka sadašnjeg zamenika gradske vlade Beograda,nekih mizernih pokušaja je bilo ali opet sjahala kurta i ujahala murta. I tako ona kurta ode sa murtom i opet status kvo u Bataji.Toliko o DOMU ZDRAVLJA za koju je opštinska vlast zaslužna.Međutim ima i lepih prilika da se obiđu znamenitosti Batajnice. Reprezentativno naselje “crveni barjak”sa HRAMOM PRESVETE BOGORODICE, u svojoj… Ceo tekst »

djoleo
Gost
djoleo

Batajnicki dom zdravlja jeste ogledalo odnosa vlasti prema garajdanima. Najbolji primeri za to su, moj otac je umro u 18:55 ispred zgrade ambulante jer dom zdravlja bio zakljucan a dezurni lekar u hitnoj pomoci dolazi tek po prvom pozivu za pomoc iz Zemuna????? Mladic od 27 godina je umro na takodje ispred zgrade doma zdravlja u narucju svog oca jer dom zdravlja nije imao uslova da mu pruzi adekvanu pomoc i bez ikakvog obzira su ga uputili u zemunsku bolnicu, beba od jedva nekoliko meseci se ugusila u zgradi doma zdravlja jer nije bilo kiseonika da joj se pruzi pomoc,… Ceo tekst »

Simeon
Gost
Simeon

Za koga ono glasa Batajnica i okolina vec decenijama?