Strahovlada u opštini Zemun

3
17
opstina zemun

Zaposlenima u GO Zemun nedavno je uručena anketa koju treba da popune.

U pitanju je dokument u formi izjave, kojom se zaposleni izjašnjava oko svoje spremnosti da stupi u sporazumni raskid radnog odnosa pod uslovima naznačenim na anketi, a ukoliko ne postupi po uputstvima iz iste, smatraće se da je odbio sporazumni prekid radnog odnosa.

Budući da im niko nije objasnio o čemu se konkretno radi, a radnici treba da se izjasne o, praktično, sudbini sopstvenog radnog mesta, ovakva anketa unela je dodatnu nervozu među opštinske službenike jer je ovo, definitivno, najava budućeg otpuštanja.

3
Ostavite komentar

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
uzurpatorBachjeZorica Recent comment authors
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Zorica
Gost
Zorica

Uprava trenira strogoću. Moraju i oni da glume da nešto rade. Na koga su se nameračili, toga će otupustiti-ako im ne treba i ako je izgubio “leđa”, ostao ničiji-to je jedini kriterijum. Što se ankete tiče, na prvi pogled bi se reklo dva primerka istog formulara; kad se pažljivije pročita na jednom se daje pristanak, na drugom se odbija, te je pitanje koliko su ga pažljivo zaposleni čitali, samim tim i popunili. Ima zaposlenih koji su formulare podigli, ali ih do roka nisu predali, tvrde da i to zakon dozvoljava, tj. napomena u dnu ankete. Bog jedan zna šta je… Ceo tekst »

Bachje
Gost
Bachje

Koliko sam ja cuo, glavnoj nacelnici se blizi kraj. Svi su kivni na nju I zaposleni I funkcioneri.

uzurpator
Gost
uzurpator

Ja sam cuo da se u opstini sve raspada. Nacelnica je sva odeljenja sje*ala. Radnicima je moral pao na nulu. Produktivnost je katastrofa. Nadam se da ce ove poruke doci do nekih u sns-u ko ima mozga i moze nesto da preduzme.