Zemun – najlepša varoš na Dunavu

2
31
sajam turizma 2016

Povodom jubileja: 50 godina rada, Turističko društvo „Zemun“ na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, pod prokoviteljstvom Gradske uprave – Sekretarijata za privredu Beograda i Turističkre organizacije Beograda, na velikoj bini u hali 4, u subotu 20.02.2016. održalo je promociju svojih aktivnosti „Zemun koji volimo“ i „Zavičajni putopis“ u okviru teme promocija Beogradskih opština „Gde još niste bili?“.

Ovom prilikom Predsedništvo Turističkog društva „Zemun“uručilo je svojim saradnicima, prijateljima,turističkim domaćinima i pomažućim članovima. Zahvalnice za doprinos u pedesetogodišnjem radu i pomoć u ostvarivanju programskih aktivnosti na širenju turističke kulture i promociji saradnje u republici i regionu.

Zahvalnice je uručio Miroslav Turudić, jedan od osnivača Turističkog društva „Zemun“

Ostavite komentar

2 KOMENTARA na "Zemun – najlepša varoš na Dunavu"

avatar
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Grof Monte Kristo
Gost

Bio je naj lepsa varos dok nisu dosli primitivci utelotvoreni u radikalima,koji su zapoceli rujniranje Zemuna,pretvarajuci ga u Sangaj!Kasnije vlasti su samo nastavile sa istom politikom,sto nije ni cudo sa obzirom da je retko ko iz vladajucih nomenklatura zemunac!

moma koprivica
Gost

Gospodine Trudicu, cestitam na vasem trudu u vezi promocije Zemuna.
Da li vam je poznato gde bi se mogao naci registar firmi koje su poslovale na teritoriji Zemuna izmedju 1 i 2 svetskog rata?