Zemun – najlepša varoš na Dunavu

2
48
sajam turizma 2016

Povodom jubileja: 50 godina rada, Turističko društvo „Zemun“ na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, pod prokoviteljstvom Gradske uprave – Sekretarijata za privredu Beograda i Turističkre organizacije Beograda, na velikoj bini u hali 4, u subotu 20.02.2016. održalo je promociju svojih aktivnosti „Zemun koji volimo“ i „Zavičajni putopis“ u okviru teme promocija Beogradskih opština „Gde još niste bili?“.

Ovom prilikom Predsedništvo Turističkog društva „Zemun“uručilo je svojim saradnicima, prijateljima,turističkim domaćinima i pomažućim članovima. Zahvalnice za doprinos u pedesetogodišnjem radu i pomoć u ostvarivanju programskih aktivnosti na širenju turističke kulture i promociji saradnje u republici i regionu.

Zahvalnice je uručio Miroslav Turudić, jedan od osnivača Turističkog društva „Zemun“

2
Ostavite komentar

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
moma koprivicaGrof Monte Kristo Recent comment authors
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Grof Monte Kristo
Gost
Grof Monte Kristo

Bio je naj lepsa varos dok nisu dosli primitivci utelotvoreni u radikalima,koji su zapoceli rujniranje Zemuna,pretvarajuci ga u Sangaj!Kasnije vlasti su samo nastavile sa istom politikom,sto nije ni cudo sa obzirom da je retko ko iz vladajucih nomenklatura zemunac!

moma koprivica
Gost
moma koprivica

Gospodine Trudicu, cestitam na vasem trudu u vezi promocije Zemuna.
Da li vam je poznato gde bi se mogao naci registar firmi koje su poslovale na teritoriji Zemuna izmedju 1 i 2 svetskog rata?