Zemun prepun pasa lutalica

1
71
psi lutalice

Stanovnici naselja Kalvarija u Zemunu poslednjih nedelja i meseci se susreću sa velikim problemom – napadima pasa lutalica.

– Situacija je nepodnošljiva, ne smemo da izvedemo naše ljubimce na ulice, niti da pustimo decu da sama idu u školu. Lutalice su veoma agresivne, vrebaju i ničim izazvane napadaju. I to u čoporima – tvrdi Milena Arsenijević.

Samo u poslednja dva dana nadležnima su prijavljena dva napada, a posebno zabrinjava podatak da su se dva incidenta dogodila u OŠ “Rade Končar” ili oko nje. Prvo je napadnut učenik četvrtog razreda, a zatim je pas ujeo devojčicu usred školskog dvorišta, dok se nalazila na času fizičkog!

– Pre 15 dana jedan nevlasnički pas, koji je ušetao u dvorište verovatno za nekom decom, skočio je na devojčicu koja je trčala tokom časa fizičkog – rekla je za beogradsku hroniku RTS direktorka škole Maja Kostić.

Kako pričaju roditelji, škola ima čak četiri ulaza, pa psi lutalice bez mnogo problema ulaze u ovaj objekat i predstavljaju opasnost po učenike i učenice.

(Blic/RTS)

Ostavite komentar

1 KOMENTAR na "Zemun prepun pasa lutalica"

avatar
najnoviji stariji najviše ocenjeni
Ilija
Gost

Idite kod Matica nekaon to resiodnosno naredi da se resi kako je sve regulisao od kuce u Busijama svoje ljubljene Divne.