Zemun Tuning Show #2 biće održan u nedelju 14. maja

0
368

Za nedelju 14. maj 2017. u 9 časova zakazan je nesvakidašnji događaj koji ne bi trebalo da propuste ljubitelji automobila, tjuninga i dobre zabave.

AMK Independent će organizovati drugi po redu Tuning Show koji će biti održan ispred Hale Pinki u Zemunu. Za Independent Tuning Show #2 prijavljeno je preko 250 učesnika a očekuje se prisustvo još 150 novih.

Foto: Milan Kostić (MK Photographer)

Kao i na prošlogodišnjem događaju biće organizovano mnogo zanimljivih dešavanja.

Za najjače je rezervisano držanje auspuha ispruženom rukom, a ko najduže izdrži odneće ga kući. Nadvlačiće se konopac, a biće proglašen i najglasniji auspuh.

Za dobar provod zaduženi su sponzori sa energetskim pićima i didžejevi DJ Marchez i DJ Dennis.

Foto: Milan Kostić (MK Photographer)

Inače, AMK Independent je osnovan 13.06.2010 godine, kada je održan i prvi klupski skup. Zvanično postoji od decembra 2015. godine. Aktivnosti kluba se baziraju prvenstveno na dobrom druženju.

Klub ima veliki broj prijatelja u raznim gradovima širom Srbije. Učestvuje na raznim takmičenjima kao što su amaterski reli, Tuning stayling show, DB-drag, kao i na raznim drugim aktivnostima sa Tuning Styling scene.

Foto: Milan Kostić (MK Photographer)

Članovi kluba već duži niz godina posećuju razna takmičenja i okupljanja modifikovanih automobila širom Srbije gde su ostvarili trofejne rezultate.

Izvor: Magazinauto.com

Ostavite komentar

Ostavite prvi komentar!

avatar