Zemunska kafana u centru državnog skandala

17
497
srpska napredna stranka

Kurir je danas na vrlo zanimljiv način pomenuo ugostiteljski objekat Veliki trg, poznatiji kao kafana “Belo Jagnje” u Zemunu. Ova kafana je poznato okupljalište funkcionera Srpske napredne stranke.

Prema podacima dostupnim u APR-u ovaj objekat je u sklopu firme Di Zara doo, gde je odgovorno lice Dragan Vukoičić, aktuelni predsednik FK Zemun, a ranije predsednik nadzornog odbora JP “Poslovni Prostor Zemun”.

Priča se da naprednjački funkcioneri preferiraju ovaj prostor za najrazličitije vrste “kombinacija” iz razloga što u donjem delu postoji preuređeni lagum u kome nema dometa mobilne telefonije.

Za više informacija kliknite na link – DI ZARA D.O.O

SHARE

Ostavite komentar

17 KOMENTARA na "Zemunska kafana u centru državnog skandala"

avatar
Sortiraj:   najnoviji | stariji | najviše ocenjeni
Bojan Popov
Gost

Zemun je na žalost postao utočište ovih nazadnih, jer imam utisak da nam se devedesete ponavljaju, svako ko ne misli i ne podržava vlast, bude šikaniran… Vlada se pretnjama i zastrašivanjem! Dobro je poznato da bahati Andrej Vučić očitava bukvicu rukovodstvu Opštine kao i rukovodstvu Poslovnog prostora Zemun. Kako i da ne manipuliše njima kada Opštinu vodi jedan auto limar, a Poslovni prostor bivši prodavac pljeskavica, klasični poltroni koji su uprkos svojim nesposobnostima dostigli vrhunac moći! Sramotno je što je jedan Zemun sebi to dozvolio, ali zato su krivi oni koji su glasali za ovo napreDNO DNA!

Mile Delija
Gost

Zato će nam doć Rašo iz kladione da povede Zemun u bolje sutra.

Stari Zemunac
Gost

A što ne kažete da je gazda kafane Branislav Prostran a ne ovaj buljavi?

Rada
Gost
Opšte poznato mesto je čiji je restoran. Stari Zemunac zna, kao što zna ceo Zemun i istina se ne može ni sakriti, ni kriti. Otet je mućkama iz fonda JP “Poslovni prostor Zemun”, posle “samoubistva” Nere, koji je držao “Belo jagnje”. Da se zataškaju tragovi, menja mu se ime, izgled, “repertoar i inventar, a dugo šefuje “šef” iz opštine, na plati u opštini- zemljak i komšija vlasnika iz Plavih Horizonata, Ognjen Oliverić, koji sa smešnom ekt tašnicom svakoga dana obilazi svoje radno mesto… Flajer za svadbene ručkove u “Velikom trgu” nekažnjeno se delio za vreme venčanja U HOLU opštine. Nikome… Ceo tekst »
Zoki
Gost

A preko puta pogled iz novog stana – iznad “Petrovića” pekare.
Zbog novog stanara čak je sređena i fasada.
Kao ne znate?
Isti vlasnik.
Potražite još, kažu, sedam poslovnih prostora stečenih za mandata.

Stenica
Gost
Stari Zemunac zna. Kafana je posle “samoubistva” Nere koji je držao (“Belo jagnje”) na nezakonit način oteta od državnog JP”Poslovni prostor Zemun”, a “nadzornik” možda počašćen da bude direktor, kako bi se zatrli tragovi. Šef je plaćan takođe u opštini, zemljak novog stvarnog vlasnika – Ognjen Oliverić. Za vreme venčanja u HOLU opštine delili su se flajeri sa ponudom za svadbena slavlja u restoranu “Veliki trg”. A sa Velikog trga pogled iz novog stana iznad “Petrović” pekare! Proverite šta je i gde su još sedam uzurpiranih prostora za vreme mandata. Čak je i fasada sređena kad se u njoj u… Ceo tekst »
lazar markovic
Gost

A preko leta se cula pesma iz kafane ,ljudi setaju a pevac se dere ko da ga kolju -basta je pucala od dreke .Pitam se pitam kako stanaru iznad pekare Petrovic nesmeta buka mozda je i on iz tih ,, pitomih krajeva , ljuti krajisnik koji je pobegao kada je zapucalo kao mile delija srca junackoga ….

gagi
Gost

Zapitajte te glavate dodoše koliko jos dugo misle da zavlače oko podele plena zvanog CENRAL..lopovi se nselili i kote li se,kote…radnicima uzli plate..akcije..ugasili u najstarju ug.firmu u zemunu..sva sreca,nemaju pojma sta im avókti spremaju..unistilitsu zemum..potpuno..dosli divlji oteral pitome..vidim nei od vas poznaju te glvonje,a vas molim da ih pitate dokle ce ..jer ja ko stari i rodjeni zemunac,nemam pojma i corav sam..i setaliste ste nam unistili,do radetskog,ako znate uopste gde je tó..kod sarana,na odzaku jedne kuce,gnezdila se godinma jedna roda..i nju ste oterali.

wpDiscuz